Restorant

Një kuzhinë e mrekullueshme e ofruar nga një restorant â la carte i vendosur në katin e parë të hotelit. Restoranti “Iliria Internacional” ofron kuzhinë delikate italiane, tradicionale dhe ndërkombëtare.

Shijoni prodhimet e fresketa të detit, produktet e mishit dhe verërat cilësore, nën palmat freskuese, vetëm pak metra nga deti.

Menu Highlights

Breakfast

8.30 AM – 11:00 AM

Fried Chiken

Chicken / Rosemary / Lemon

Belgian Waffle

Mushroom / Veggie

Salmon Steak

Veggie / White Sources

Eggs Tomato

Mushroom / Veggie

Lunch

12:00 PM – 2:30 PM

Fried Chiken

Chicken / Rosemary / Lemon

Belgian Waffle

Veggie / White Sources

Salmon Steak

Mushroom / Veggie

Eggs Tomato

Mushroom / White Sources

The Dinner

7:00 PM – 10:30 PM

Fried Chiken

Chicken / Rosemary / Lemon

Belgian Waffle

Veggie / White Sources

Salmon Steak

Mushroom / Veggie

Eggs Tomato

Mushroom / White Sources

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens