Rreth Nesh

Hoteli

Ju do të mund të shijoni bukuritë e lashtësisë së Amfiteatrit të Durrësit, 9 km larg hotelit dhe do të mund të ktheheni pas në kohë duke mësuar për historinë në Muzeun Arkeologjik të Durrësit, e pozicionuar 6.2 km nga Iliria Internacional.

Të dyja këto destinacione turistike të njohura u ofrojnë vizitorëve një mundësi për t’u njohur më tepër me historinë dhe kulturën e pasur të Shqipërisë.

Hoteli ynë shtrihet në një distancë prej 32 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, duke lehtësuar kështu eksperiencën e turistëve.

Shijoni panoramën mahnitëse të bregdetit të Durrësit nga ballkoni dhe qetësinë absolute të hotelit tonë, i cili ofron paqe dhe komfort. Të pajisura me ambiente të jashtme dhe të brendshme fantastike, dhomat tona janë oazi i komfortit dhe relaksit

retreat in Durres
Dhoma
0
Dhoma Çift
0
Dhoma Deluxe
0

Bar & Restorant

Një kuzhinë e mrekullueshme e ofruar nga një restorant â la carte i vendosur në katin e parë të hotelit. Restoranti “Iliria Internacional” ofron kuzhinë delikate italiane, tradicionale dhe ndërkombëtare.

Në Iliria Internacional, do të mund të eksploroni një sërë shijesh të detit të Adriatikut, ku gjithçka serviret e freskët dhe shijohet përballë një pamje fantastike.

Iliria Internacional Hotel

Copyright © Iliria Internacional Hotel. Created by Ahead Creative.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens