DURRËS

Hotel Durres Ne ShqiperiIliria Internacional Hotel

HOTELI MË I MIRË NË DURRËS

Rreth Nesh

Hoteli ofron 24 dhoma, të gjitha me ballkone, 6 dhoma standarte familjare, 9 dhoma standarte dyshe dhe 9 ato martesore në kushte luksoze, ku mund të shijoni pamjen e mrekullueshme të bregdetit të Durrësit.

Autobusët lokal ndalojnë 50 m nga Hotel Iliria Internacional, ndërsa Aeroporti i Tiranës është 32 km larg.

Iliria Internacional Hotel Durres
ZONË KOHORE
(GMT+2)
MONEDHA
Euro (EUR)
- HOTELI ME I MIRË NË DURRËS

Iliria Internacional Hotel​

EKSPLORO

Dhomat & Suitat

USHQIMI & PIJET

Shijoni Ushqimin dhe Pijet buzë detit.

Beach Bar

Beach Bar ofron kokteje të shkëlqyera

Rezervo dhomën tënde

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens

Virtual Tour

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens